Erhvervskunder

Få en fordelagtig erhvervsaftale hos os

Få en aftale som erhvervskunde

Hos Autoflex tilbyder vi en erhvervsaftale, hvor vi tager os af alle dine firmabiler, når de skal til service, syn eller hvis der er behov for en reparation. Vi tilbyder en komplet pakke af serviceydelser til konkurrencedygtige priser, der hjælper dit firma til optimal driftsøkonomi. Vi lægger stor værdi i at tilbyde en nem og enkel løsning til dig som firmaejer, da vi ved, at det betyder mistet omsætning, hvis en firmabil ‘står stille’.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og typer af biler og trailers, så vi kan skræddersy en erhvervsaftale til dig uanset din flåde af firmabiler og/eller trailers. Som din faste samarbejdspartner inden for drift af flåden sikrer vi, at dit firma altid har et dedikeret autoværksted, der prioriterer at få jer afsted på vejene hurtigt og bekvemt.

Din foretrukne erhvervspartner i Helsingør

Fordelagtig erhvervsaftale hos os

Hos Autoflex ønsker vi, at vores erhvervsaftaler er fleksible og minimerer driftsstop for kunderne. Derfor tilbyder vi varevogne som lånebil til erhvervskunder, så i hurtigt kan komme ud på vejene igen. 

Vi har vægt på at have en god relation til alle vores kunder. Du har direkte kontakt med mekanikeren, og vi kan med garanti huske dig, når du kommer forbi. Derfor kan du forvente en høj kvalitetsoplevelse, hvis du vælger at lave en erhvervsaftale med os. Hvis du vil høre mere om at være erhvervskunde hos os, kan du kontakte os på telefon 40 79 73 79 eller e-mail henrik@auto-flex.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

© Copyright - Autoflex
Call Now Button