Klargøring til syn

Syn er lovpligtigt for alle bilejere

Vi laver klargøring til syn

Hvis det er ved at være tid for din bil til periodisk syn, kan du med fordel få foretaget en synsklargøring hos os. Hos Autoflex har vi mange års erfaring med klargøring til syn, og vi ved derfor, hvad der skal til, for at din bil går igennem syn første gang.

Syn er lovpligtigt for alle bilejere. Ved synet gennemgås bilens generelle stand og om hvorvidt den overholder sikkerheds- og miljømæssige bestemmelser. Bremser, lygter, udstødning, styreapparat og lignende bliver gennemset, ligesom bilens røg-, kulilte- og støjudledning bliver kontrolleret.

Bliv klar til syn

Ved klargøring til syn gennemgår vi alle de punkter, der vil blive efterset til det lovpligtige periodiske syn. Vi reparerer og vedligeholder nødvendige dele, for at sikre at din bil går gennem synet, men ikke før du har hørt fra os. Vi kontakter dig, hvis der skal foretages en reparation, og giver et overslag på, hvad det vil koste.

Ved reparation og udskiftning af reservedele, benytter vi os udelukkende af originale dele, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt garantien på din bil holder.

Book en tid til synsklargøring

Hos Autoflex ønsker vi at gøre det nemt for dig at have din bil på værksted. Derfor tilbyder vi at køre din bil til nærmeste synshal efter klargøringen, ligesom vi tilbyder mulighed for lånebil.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om synsklargøring. Vi tager en snak om din bil og dine behov, og finder en tid i din kalender, hvor det passer dig. Vi kan kontaktes på telefon 40 79 73 79, via vores kontaktformular eller på e-mail henrik@auto-flex.dk. Du kan også booke en tid med det samme.

© Copyright - Autoflex
Call Now Button