Autoservice

Hos os får tilbyder vi professionel autoservice

Autoservice i høj kvalitet

For mange bilejere virker det uoverskueligt at skulle have bilen til service. Det er dog et vigtigt gøremål, dels fordi det sikrer at garantien på din bil holder, og dels fordi det kan spare dig mange penge på længere sigt.

Nedslidte reservedele, som for eksempel en tandrem, kan forårsage store skader – i værste fald på motoren. En beskadiget motor kan hurtigt gå hen og blive rigtig dyr at få repareret.

Service der sikrer din garanti

Hos Autoflex tilbyder vi professionel autoservice udført af professionelle mekanikere. Vi gennemgår din bil og sikrer os at alt fra styreegenskaber til sikkerhed er i orden. Ved reparation og vedligeholdelse benytter vi os udelukkende reservedele af høj kvalitet, så vi sørger for ikke at bryde din garanti. Der er 3 års garanti på alle vores reservedele.

De fleste garantier og forsikringer foreskriver, at du skal kunne påvise, at du har overholdt de anbefalede serviceeftersyn på din bil. Derfor hjælper vi dig altid med at få styr på dokumenterne, herunder stempel i dit servicehæfte og en udspecificeret faktura.

Book en aftale

Har du spørgsmål angående autoservice, eller vil du vide mere om forløbet, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende dialog. Vi har stor fokus på kontakten med vores kunder, så vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig, så vi er sikre på at finde en løsning der passer til dine behov.

Kontakt os på telefon 40 79 73 79 eller gennem vores kontaktformular her på siden. Du har også mulighed for at booke en tid med det samme eller sende en mail til henrik@auto-flex.dk.

© Copyright - Autoflex
Call Now Button