Reparationer

Vi reparerer alle biler – uanset mærke og årgang

Profesionelle reparationer

Vi hjælper dig hurtigt videre. Vores kompetencer spænder bredt og derfor er dit køretøj altid i trygge hænder hos os. Vi behandler det, som var det vores eget. Vi reparerer alle bilmærker – og du beholder selvfølgelig fabriksgarantien hos os.

Vi sætter en stor ære i at have tilfredse kunder, og de bedste resultater opnås gennem en solid dialog. Derfor er du altid med inde over hele processen, når du skal have din bil på værksted. Hos os er der fuld gennemsigtighed, og du får aldrig uforudsete omkostninger.

Vi har et batterilager med kvalitetsbatterier fra Varta. På den måde kan vores kunder at få skiftet bilbatteriet hurtigt og nemt imens de venter i vores ventestue. Hurtig. personlig og professionel service er, hvad du kan forvente hos os.

Et værksted du kan stole på

Få et tilbud

Hvis du vil vide mere om vores reparationer, og hvordan vi kan hjælpe din bil, så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig. Vi tager en snak om skaderne på din bil og giver et uforpligtende tilbud på reparationen.

Du kan kontakte os på telefon 40 79 73 79 eller direkte gennem vores kontaktformular nederst på siden. Du kan også booke en tid med det samme eller sende os en mail på henrik@auto-flex.dk.

© Copyright - Autoflex
Call Now Button