Trailerservice

Vi tilbyder service af alle typer trailere

Totaloplevelse med trailerservice

Hos Autoflex ønsker vi at give en totaloplevelse, uanset hvilket køretøj du har. Derfor tilbyder vi også service, reparation og vedligeholdelse af trailere.

At køre med en beskadiget eller nedslidt trailer kan udgøre en stor sikkerhedsrisiko. Derfor anbefaler vi, at du får efterset din trailer med jævne mellemrum, ligesom du gør med din bil når den er til service.

Vi tilbyder service af alle typer trailere, lige fra hobbytrailere til hestetrailere.

Både service og reparation

Ved service af en trailer gennemgår vi nogle af de samme ting, som vi ville gøre ved en bil. Vi sikrer os, at lygter og bremser virker korrekt, at dækmønsteret ikke er slidt ned, og at træktøjet fungerer optimalt. Derudover gennemgår vi hængsler og beslag, og smører dem hvis nødvendigt.

For os er en god dialog med kunden vigtig. Derfor er du med inde over hele processen og vi udskifter intet på din trailer før du er blevet konsulteret. Får vi brug for at udskifte dele på din trailer, benytter vi os kun af originale reservedele.

Vi tilbyder 3 års garanti på alle vores reservedele.

Uforpligtende dialog

Har du brug for mere information omkring trailerservice eller brug for vejledning, så kontakt os allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 40 79 73 79 eller via kontaktformularen nederst på siden. Du kan også benytte vores online bookingsystem og bestille en tid til trailerservice med det samme. Du har også mulighed for at sende en mail til henrik@auto-flex.dk.

© Copyright - Autoflex
Call Now Button