Dæk og fælge

Få skiftet dine dæk før det er for sent

Dækservice og dækhotel

Hos Autoflex tilbyder vi professionel dækservice. Uanset om du skal have skiftet til vinter- eller sommerdæk, eller om skal bruge nye dæk, hjælper vi. Vi laver også lapning af dæk, hvis du skulle være så uheldig at få en punktering.

Vi har et stort udvalg af mange typer dæk og fælge til skarpe priser, og er altid klar med et godt tilbud.

Vi har også et dækhotel, så vi kan opbevare de dæk og hjul du ikke bruger, indtil det er tid til at få dem skiftet igen.

Vær på forkant med årstiderne

Få skiftet dine dæk før det er for sent. Vores omskiftelige vejrforhold gør, at mange ofte er uforberedte når vinteren for alvor rammer. Sne og slud gør vejene glatte og nedsætter bremselængden og førlighed i bilen betydeligt. Vi anbefaler derfor, at du får skiftet til vinterdæk i god tid, så du kan færdes sikkert i trafikken.

Vi giver gode råd med på vejen

Nedslidte dæk udgør også en markant sikkerhedsmæssig risiko, ligesom slidte dæk forøger bilens brændstofforbrug. Vi har et stort udvalg af dæk og fælge i forskellige størrelser og mærker. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede omkring valg af dæk, så du kan føle dig tryg på vejene.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål til dine dæk eller vil vide mere om vores dækservice. Vi sidder klar ved telefonen på 40 79 73 79, ligesom du kan kontakte os gennem kontaktformularen nederst på siden. Du kan også booke en tid til at få skiftet dæk med det samme eller sende en mail til henrik@auto-flex.dk.

© Copyright - Autoflex
Call Now Button